19 iunie 2007

Iubimeu.ro atrage saptamanal 1.000 de membri noi!

Sansele tale de a-ti gasi perechea sporesc in fiecare saptamana. Si asta pentru ca numai in ultima saptamana numarul membrilor de pe www.iubimeu.ro a crescut cu 1.000, respectiv s-a dublat!

Intr-o luna de la lansare 2.000 de persoane s-au inregistrat si apelat la serviciile noastre de matrimoniale. Iata doua dintre serviciile cele mai populare:

1. Cautare dupa distanta – asta inseamna ca poti gasi toti candidatii care locuiesc la o distanta data de orasul tau. Asa-i ca e tare sa poti gasi oamenii din jurul tau?

2. Albumul foto – acum iti poti incarca pozele intr-un album si sa le arati prietenilor, dar mai important ca astfel devii mai vizibil si mai cautat de potentialii parteneri/partenere. Nu uita: incarca poze cu tine si intri in concursul al carui mare premiu este 1.000 de euro!

Castiga cu iubimeu.ro!

Asadar, nu mai sta pe ganduri, intra pe www.iubimeu.ro, incarca poze cu tine, posteaza o scurta descriere a ta, comunica si poti castiga 1.000 de euro.

Spune-le prietenilor, cunoscutilor tai de siteul nostru si cu cat mai multi se inregistreaza cu atat mai mari iti vor fi sansele de castig.

Premiile:
• locul 1: 1.000 euro
• locul 2: DVD Player portabil cu ecran de 7 inci
• locul 3: telefon Motorola V3

La extragere participa toti utilizatorii inregistrati in perioada 15 mai - 30 septembrie 2007. Extragerea se va face pe 10 octombrie 2007, numele castigatorului va fi publicat incepand din 11 octombrie 2007 pe siteul nostru.

Niciun comentariu: